Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Παρασκευή 11 Φεβρουαρίου 2011

Ο φασιστικός ρόλος του ΝΑΤΟ, αποκαλύπτεται από Έλληνα φασίστα εν αποστρατεία...

Προσέξτε το πόσο χαίρεται ο Έλλην στρατόκαυλος, να ανακοινώνει ότι από τώρα και επίσημα ο πρώτος εχθρός του ΝΑΤΟ και κατ' επέκταση του στρατού μας... είναι ο ΕΧΘΡΟΣ ΛΑΟΣ.

ΦΤΩΧΕΙΑ-ΑΝΕΡΓΙΑ-ΑΥΤΑΡΧΙΣΜΟΣ

ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ

10 σχόλια:

  1. καλα,οποιοσδηποτε που λεει κατι αντιθετα στην ''λογικη'' σας ειναι φασιστας.
    δεν λεω οτι αυτα που αναφερει δεν ειναι υπρβολλικα και ακραια,αλλα τουλαχιστον τα δικαιολογει σε καποια βαση.
    δεν πεταει την λεξη φασιστας και τελειωσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. μια χαρα τα λεει...να αρχησεται να το συνηθηζεται...αν επεμβαινε ο στρατος τωρα θα ζουσαν οι καμενοι της Μarfin απο τους ομοιδεατες σου...εσυ συνεχηζεις να βλεπεις παντου φασιστες...οποιος δεν ειναι αριστερος ειναι φασιστας για σενα...μμμμμμμμμμαααααλιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βρες μου μια άλλη λέξη να τον χαραχτηρίσω για όσα λέει και θα το κάνω. Μου πέρασε από το μυαλό κι ο χαραχτηρισμός "στρατόκαυλος", "ηλίθιος", "αντικοινωνικός", "Αμερικανάκι", "χυδαίος", "ακροδεξιός", "κυνικός" αλλά επειδή όλα αυτά σημαίνουν ΦΑΣΙΣΤΑΣ, προτίμησα τη σύντομη οδό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. φανταζομαι οτι εσενα δεν σ αρεσει να σε αποκαλουν κομμουνι?προδοτη?μαλλον οχι.
    αρα οπως ειναι ακραιοι αυτοι οι χαρακτηρισμοι που χρησιμοποιουν εναντιον σας,των αριστερων,ετσι ετσι ακραιοι ειναι και αυτοι που χρησιμοποιητε εσεις.
    δεν υπαρχει μονο το αυρο κ το ασπρο.
    δηλαδη εγω αν συμφωνω και μαζι σου σε καποια θεματα αλλα και με την απεννατι πλευρα πως χαρακτηριζομαι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. φασισμος με λιγα λογια ειναι η μρε την βια αφαιρεση ανθρωπηνων δικαιωματων και ελευθεριων...η μπουκα των ομοιδεατων σου προστατων των 300 λαθραιων...ναιλαθραιων..εγω ετσι θα τουσ αποκαλω οσο και αν δεν σαρεσει...μεσα στην νομικη,και η με την βια αφαιρεση του δικαιωματος των φοιτητων στη εξεταστικη,με τραμπουκισμους και σκισημο γραπτων...τι ειναι κι χατζηδακη αν οχι φασισμος στην ακραια του μορφη??...μην βλεπεται φασιστες μονο εκει που σας συμφερει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά κατ αρχήν χαίρομαι που παρακολουθείτε ένα μπλοκ τόσο διαφορετικό από την ιδεολογία σας. Δεν έχω την αυταπάτη ότι μπορώ να σας επιρρεάσω, γιατί το δηλητήριο του ρατσισμού σας έχει ποτίσει βαθιά. Παρόλα αυτά έχω την άποψη ότι δεν πρέπει να σας σνομπάρω αλλά να επικαλεστώ τη λογική.
    Αν με χαραχτηρίσει προδότη, ένας δηλωμένος προδότης του Εληνικού λαού σαν κι αυτόν που ακούσαμε στο βιντεάκι, δεν θα στεναχωρηθώ. Μάλλον θα το εκλάβω σαν τίτλο τιμής.
    Τώρα για την μπούκα στη νομική, πιθανά να καταλάβατε ότι κράτησα αποστάσεις. Γιατί δεν επιδιώχθηκε η αλληλεγγύη του φοιτητικού και εργατικού κινήματος, όπως και η αλληλεγγύη με άλλες μεταναστευτικές οργανώσεις.
    Όμως στην ουσία των αιτημάτων τους οι μετανάστες εργάτες έχουν όλο το δίκιο του κόσμου. Τα σκισίματα γραπτών και τους λοιπούς τραμπουκισμούς δεν τους έκαναν οι μετανάστες. Κάποιοι τύποι που αυτοαποκαλούνται "αναρχικός χώρος" έχουν αναλάβει εργολαβία την προβοκατόρικη δράση σε κάθε κοινωνικό κίνημα. Επεμβαίνουν σαν νταβατζήδες με την ..."αδιαμεσολάβητη δράση" τους.
    Το κίνημα έχει ανοιχτούς λογαριασμούς με δαύτους, όμως ξεκάθαρα σας λέω να δείτε το δράμα των μεταναστών εργατών ανεπηρέαστοι από όσα διαβάζετε από γνωστά ακροδεξιά μπλοκ.
    Και μια τελευταία παρατήρηση:
    Λαθραίος άνθρωπος δεν υπάρχει. Υπάρχει αξιοπρεπής και αναξιοπρεπής αντιμετώπιση της ζωής. Και σε αυτούς τους ανθρώπους αξίζει θαυμασμός για την αγωνιστική στάση ζωής τους. Δεν διεκδικούν τίποτα άλλο παρά ίσα δικαιώματα. Με μοναδικό τους όπλο την ίδια τους τη ζωή.
    ΕΙΜΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. σορρυ ρε Βασιλη αλλα στην 1η προτσαη κιολας σταματησα να σε διαβαζω...''γιατί το δηλητήριο του ρατσισμού σας έχει ποτίσει βαθια''.
    παντα εσεις τα ξερετε ολα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δηλητηριο ρατσισμου βλεπεις παλη??...και εισουν ετοιμος να μας σνομπαρεις κιολας..δηλαδη χαρη μας εκανες και μα ς απαντησες...καταλαβες γιατι δεν μπορουμε να συνενοηθουμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εντάξει παίδες, με πιάσατε...είστε 2 αντιρατσιστές που μισείτε τους ξένους :)
    Εγώ πάντως δεν προσβάλλομαι όταν με λέτε κομμούνι. Ελπίζω να μου αξίζει ο τίτλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ο Ευαγγέλος Λεμπέσης έγραψε το πόνημά του "Η τεράστια σημασία των βλακών εν τω συγχρόνω βίω" πριν τον Β' Παγκόσμιο Πόλεμο.

    Αλλά, όπως βλέπεις Βασίλη διαβάζοντας τα σχόλια των ανωνύμων, οι διασπιστώσεις του είναι διαχρονικές.

    Ανώνυμοι σχολιογράφοι, ιδού και το σχετικό κείμενο εδώ:
    http://eranistis2.wordpress.com/2009/07/09/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%AF-%CE%B2%CE%BB%CE%AC%CE%BA%CE%B5%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%B5%CF%85%CE%AC%CE%B3%CE%B3%CE%B5%CE%BB%CE%BF%CF%82-%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CF%80%CE%AD%CF%83%CE%B7%CF%821906-1968/

    ΑπάντησηΔιαγραφή