Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Κυριακή 1 Μαΐου 2011

Να ποιά είναι τα αφεντικά της πληροφορίας στη πατρίδα μας.







Ο λαός μας πρέπει να τους πάρει γρήγορα χαμπάρι και να μην πιστεύει ότι οι διαπλεκόμενοι μεγαλοκαπιταλιστές, θα μπορούσαν να αφήσουν ακόμα και την παραμικρή είδηση, αφιλτράριστη από την εξυπηρέτηση των συμφερόντων τους.





Και η στρατιά των "προθύμων" δημοσιογράφων δυστυχώς μεγάλη. Λίγοι έχουν την αξιοπρέπεια να υπερασπίζονται την αλήθεια και η ανταμοιβή τους είναι να εξαφανίζονται από την έντυπη και ηλεκτρονική δημοσιογραφία.





Όσες φωνές μένουν αλώβητες, αποτελούν το φύλλο συκής των μεγαλοκαρχαριών. Ίσως για αυτό θα πρεπε να αναθεωρήσουν τη συμμετοχή τους στο σιχαμερό σύστημα διαμόρφωσης της κοινής γνώμης.





Βέβαια κι η κρατική τηλεόραση εκπέμπει στα ίδια "μήκη κύματος", με μια σοβαροφάνοια που δυστυχώς κάνει μερικούς να ξεχνάνε, ότι στη χώρα μας από την εποχή της ίδρυσης της ΥΕΝΕΔ, της τηλεόρασης των Ενόπλων Δυνάμεων, σκοπός της ήταν να προπαγανδίζει τις κρατικές πολιτικές εξυπηρέτησης των πλουτοκρατών πατρώνων του χουντοβασιλικού κατεστημένου.





Τους ίδιους πάτρωνες εξυπηρετεί κι η σημερινή "δημοκρατική" δημόσια τηλεόραση.
Και μια που μιλάμε για βασιλιάδες και δημοκράτες: Βίντεο αναφοράς... το νέο παραλήρημα του Άρη Πορτοσάλτε (ΣΚΑΪ), ο οποίος απαντά στην παρακάτω ανακοίνωση του ΚΚΕ !!!









Υ.Γ. Το υλικό και τις ιδέες για τη δημοσίευση, πήρα από την εκτόξευση κόκκινης προπαγάνδας που εξετελέσθει από τον πολύ κοντινό μας, redflyplanet.

http://redflyplanet.blogspot.com/



.

1 σχόλιο:

  1. Τρελλλλό γέλιο το βιντεάκι. Ο Πορτοσαλταρισμένος όταν έλεγε για την εφημερίδα ΜΠΟΝΤ μάλλον εννοούσε τη Γαλλική LE MONDE

    ΑπάντησηΔιαγραφή