Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τρίτη 12 Ιουλίου 2011

Άρχισαν τα όργανα...



Μετά την κατάλειψη και εκμετάλλευση όλων των ορεινών όγκων της Κρήτης από τις σωτήριες για το περιβάλλον ... πράσινες πολυεθνικές της αιολικής ενέργειας, πλάκωσαν και οι σωτήρες των παραθαλάσιων μετώπων.
Οι παλιοί μας γνώριμοι με έδρα τη Λόντρα ξαναχτυπούν, ζητώντας να μπουν με fast track διαδικασίες στο μηχανισμό γενικού ξεπουλήματος που λέγεται invest in Greece.
Πιο συγκεκριμένα δείτε τη παρακάτω ανάρτηση από το cretalive.

Τελικα το είπαν και το καναν οι Εγγλέζοι. Σήμερα ανακοίνωση επίσημα στο Χρηματιστήριο του Λονδίνου ότι κατέθεσαν αίτηση για την επένδυση στο Τοπλού που εκκρεμεί ακόμη στα ελληνικά δικαστήρια...

Στην ουσία οι Εγγλέζοι επιβεβαιωσαν τις αποκαλύψεις σχετικά με τις προθέσεις τους και κάτι που οι ίδιοι είχαν παραδεθχεί τις τελευταίες ημέρες καταθέτοντας αίτηση στην Invest In Greece...

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρουν ότι είναι αισιόδοξοι μετά τις νέες δηλώσεις του υπουργού Περιβάλλοντος για το ξεμπλοκάρισμα του έργου, ενώ τονίζουν ότι και σε νομικό επίπεδο θα κερδίσουν μετά τις τροποποιήσεις στο σχέδιο!

Πάντως ενσταση επί της αιτήσεως αναμένεται να υποβάλουν οι πολίτες της Σητείας που είχαν κάνει και την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας.




Η δικη

Στο μεταξύ ξεκίνησε στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Χανίων η εκδίκαση της υπόθεσης για το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Μονής Τοπλού. Στο εδώλιο κάθονται οχτώ κατηγορούμενοι. Ο ηγούμενος της Μονής, ο οποίος αντιμετωπίζει την κατηγορία της κακουργηματικής απάτης στο Δικαστήριο κατά συρροή σε βάρος του ελληνικού Δημοσίου, αλλά και πραγματογνώμονες που κατηγορούνται για άμεση συνέργεια στην προαναφερόμενη κατηγορία.
Στη δίκη το ελληνικό Δημόσιο έχει δηλώσει παράσταση πολιτικής αγωγής.

Την Παρασκευή, πρώτη ημέρα της ακροαματικής διαδικασίας, εξετάστηκε ο πρώτος μάρτυρας που ήταν δικηγόρος του ελληνικού Δημοσίου στις επίμαχες δίκες σε Λασίθι και Χανιά, δηλαδή στο πρωτοβάθμιο και στο δευτεροβάθμιο δικαστήριο.

Η δίκη συνεχίζεται αύριο.

cretalive.gr

Σημείωση βυσσινόκηπου: Ε ρε Κρούστας που σας χρειάζεται...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου