Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου 2011

Η οργή να γίνει οργανωμένη άρνηση πληρωμών





Η ΟΡΓΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΡΝΗΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ

Δικαιολογημένη η οργή ανέργων, μισθωτών και αυτοαπασχολούμενων, για την επαίσχυντη φοροεπιδρομή κυβέρνησης – ΕΕ – Τρόϊκας με πρόσχημα την πληρωμή της 6ης δόσης του Δανείου.

Η λαϊκή οικογένεια είναι ήδη γονατισμένη με:

Τα εκκαθαριστικά της εφορίας να τρέχουν ακόμη.

Την αύξηση του ΦΠΑ στα είδη πλατιάς κατανάλωσης, στην εστίαση, το τέλος επιτηδεύματος, που πλήττουν καταναλωτές και βάζουν λουκέτο στους αυτοαπασχολούμενους.

Δυσβάσταχτους άλλους φόρους και δημοτικά τέλη (ΤΑΠ, νερό, ηλεκτροφωτισμός, καθαριότητα, νεκροταφεία, χρήση πλατειών και κοινόχρηστων χώρων, κ.ά.), δήθεν για να παρέχουν υπηρεσίες οι δήμοι, τις οποίες δεν βλέπουν οι δημότες .

ΤΩΡΑ ΣΚΑΡΦΙΣΤΗΚΑΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ, ΤΕΛΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΑ!

ΉΔΗ, ΚΑΛΟΥΜΑΣΤΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ!

Τη λεγόμενη «εισφορά αλληλεγγύης».

Τα πρόστιμα αυθαιρέτων και μάλιστα χωρίς να τα νομιμοποιούν βάζοντας σε νέα διαρκή

ομηρία τους οικιστές.

Ειδικό τέλος για την ακίνητη περιουσία μέσω ΔΕΗ.

Η επιβολή φόρων δεν έχει τελειωμό! Σε κάθε αποπληρωμή των δόσεων ο λαός θα καλείται να βάζει το χέρι στην - έτσι κι αλλιώς - άδεια τσέπη.

ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ είναι να εξοντώσουν το λαό, να ζει χωρίς μισθό, σύνταξη, νερό και ρεύμα, να αρπάξουν τη μικροϊδιοκτησία κατεδαφίζοντας ή κατάσχοντας περιουσίες που έγιναν με κόπο και αίμα.

Φορολογούν τη φτώχεια μας – Επενδύουν στην ανοχή και στην απραξία μας.

ΚΑΛΟΥΜΕ, κάθε αποφασισμένη εργαζόμενη και εργαζόμενο, κάθε νέο και νέα, κάθε αυτοαπασχολούμενο, την οργή του να τη μετατρέψει σε ορμητικό ποτάμι οργανωμένης άρνησης πληρωμής.

ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ, ΠΑΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΟΥ !

Κανένας δεν πρέπει να φοβηθεί και να σκύψει το κεφάλι. Η άρνηση πληρωμής είναι νόμιμη πράξη για τις λαϊκές οικογένειες που δεν έχουν να πληρώσουν τα χαράτσια, αλλά και χρέος και πράξη αλληλεγγύης για όσες οικογένειες ακόμα αντέχουν. Να εκφραστεί με πρακτικό, οργανωμένο αγωνιστικό τρόπο

ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΘΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΟΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΩΖΩΝΗ

Είναι ώρα ο λαός να γνωρίσει τη δύναμή του και να την χρησιμοποιήσει. Να σωθεί ο λαός, όχι ο καπιταλισμός και τα μονοπώλια που οδηγούν στη φτώχεια, στην καταστροφή και τους πολέμους.

Τέρμα στη μοιρολατρία, στις αυταπάτες. Λαϊκή οργάνωση και συμμαχία ενάντια στον κοινό εχθρό, στα μονοπώλια, στην κυβέρνηση και τα κόμματα που τα υπηρετούν. Αυτοί ευθύνονται για την κρίση και το χρέος, αυτοί να πληρώσουν.

1 σχόλιο:

  1. "Η τήρηση του Συντάγματος επαφίεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων, που δικαιούνται και υποχρεούνται να αντιστέκονται με κάθε μέσο εναντίον οποιουδήποτε επιχειρεί να το καταλύσει με τη βία". Αυτά επιτάσσει το άρθρο 120 του Συντάγματος.

    Είναι λοιπόν όχι απλά δικαίωμα, αλλά και υποχρέωση του κάθε πολίτη να αντισταθεί και στην επιβολή αντισυνταγματικών φόρων και να αρνηθεί την πληρωμή τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή