Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Λαοθάλασσα πλημμυρισε όλη την Ελλάδα. Απίστευτα ποσοστά συμμετοχής στην απεργία. Τίτλοι τέλους για την κυβέρνηση του κεφαλαίου.

Από την Αθήνα ως και στο Άγιο Νικόλαο γέμισαν οι δρόμοι με πλήθος και πάθος.
Το πολιτικό προσωπικό του κεφαλαίου να ετοιμάζει τα μπογαλάκια του.

Στον Άγιο Νικόλαο το εργατικό κέντρο διοργάνωσε πραγματικά μεγάλη συγκέντρωση και πορεία στο κέντρο της πόλης. Το ΠΑΜΕ είχε μια αξιοπρεπή παρουσία 50 περίπου συναγωνιστών.


Στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη, και τη Πάτρα έγιναν πρωτοφανείς εκδηλώσεις. Το ΠΑΜΕ έκανε την μαζικότερη εμφάνισή του με δεκάδες χιλιάδες εργατών να φωνάζουν το σύνθημα που ζυμώνει τις συνθήκες για μια νέα κοινωνία.


ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΓΡΑΝΑΖΙ ΔΕΝ ΓΥΡΝΑ-ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ


Αύριο είναι η περικύκλωση της Βουλής από το ΠΑΜΕ και πραγματικά είναι από τις στιγμές που πραγματικά μελαγχολώ γιατί δεν μπορώ να δώσω το παρόν.


Τέτοιες στιγμές μυρίζουν ιστορία.

.

2 σχόλια:

  1. Πάλι χωμένος μέσα στις αυταπάτες σου. Για ρώτησε τον Πρόεδρο του εργατικού Κέντρου Λασιθίου να σου δώσει ποσοστά συμμετοχής στην απεργία, ιδιαίτερα τη δεύτερη μέρα της 48ωρης. Για ρώτα το φίλο σου τον Πρόεδρο της ΕΛΜΕ Λασιθίου να σου δώσει ποσοστά συμμετοχής στην απεργία τη δεύτερη μέρα. Όταν σου αφαιρούν, γκαγκστερικά διά της κοινοβουλευτικής φασιστικής μεθοδολογίας, 5 μισθούς το χρόνο, προς το παρόν γιατί κάθε πέντε μήνες θα βλέπουμε το ίδιο έργο, δεν σκέφτεσαι το ένα μεροκάματο, το οποίο εξ άλλου είναι δεδομένο-προς το παρόν- για τους δημόσιους υπάλληλους. Τι να πουν αυτοί του ιδιωτικού τομέα;Η εφεδρεία όμως δεν ξέρεις ποιον θα χτυπήσει, μπορεί το διπλανό σου, μπορεί κι εσένα. Οι συγχωνεύσεις των σχολικών μονάδων του χρόνου θα πάρουν μορφή επιδημίας γρίππης, οι συγχωνεύσεις των νοσοκομείων το ίδιο. Τι σημαίνει αυτό; Απώλειες θέσεων, λόγω κατάργησης των οργανικών θέσεων.Αυτοί που στήριξαν την ΕΕ και τη συνθήκη του Μάαστριχτ, κοιμούνται ήσυχα τα βράδια;Όλοι αυτοί που το πρωί, σε ώρες ύψιστης ταξικής μάχης, λειτουργούν ως απεργοσπαστικός μηχανισμός και το βράδυ προσποιούνται τους αγανακτισμένους πως κοιμούνται το βράδυ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα με το σχόλιό σου... τώρα για το ποιες αυταπάτες μιλάς δεν καταλαβαίνω.
    Εγώ είπα ότι η πορεία του εργατικού κέντρου ήταν μεγάλη. Δεν είπα ότι η πολιτική του Ε.Κ ή της ΕΛΜΕ είναι σωστή.
    Οπότε για ποιες αυταπάτες μιλάς;
    Συντροφικά Βασίλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή