Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν την αρμενίσαμε ακόμα.

Το πιο όμορφο παιδί δε μεγάλωσε ακόμα.

Τις πιο όμορφες μέρες, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις ζήσαμε ακόμα.
Δεν τις ζήσαμε ακόμα.

Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Σας αγαπάμε αμετανόητα
























ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΑΜΕΤΑΝΟΗΤΑ.
Μια από σας κυρίες μου, μας έφερε στη ζωή φιλοξενώντας μας 9 μήνες στο κόρφο της. Είστε άλλωστε η μοναδική μας ελπίδα για να διαιωνίσουμε και το δικό μας εγωιστικό γονίδιο. Σίγουρα οι μεγάλες αγάπες δημιουργούν και μεγάλες συγκρούσεις. Έτσι άλλοτε βαριόμασταν την υπερπροστατευτικότητά σας και άλλοτε σας βάζαμε τις φωνές όταν δεν μας τη δείχνατε. Παρ όλα αυτά εσείς ήσασταν ο πρώτος μας έρωτας κι ένα δικό σας πρότυπο κυνηγάμε να βρούμε σα σύντροφο στη δικιά μας ζωή. Σε εσάς τρέχαμε για να βρούμε μια σίγουρη αγκαλιά στις στραβές μας και εσείς ήσασταν  που μας συγχωρούσατε για τα λάθη μας. Με το παράδειγμά σας μάθαμε ότι η κοινωνικότητα είναι κάτι σημαντικό για τις ζωές μας,  αφού εσείς θυσιάζετε την ελευθερία σας και μας δίνετε το χρόνο σας για να μας φροντίζετε, να μας παίζετε, να μας χαϊδεύετε, να μας διδάσκετε, να μας ταΐζετε από το ίδιο σας το κορμί.
Σας ευχαριστούμε για όλα.

Υ.Γ.  Χρησιμοποίησα πρώτο πληθυντικό γιατί νομίζω ότι κάπως έτσι σκέφτονται κάποια δισεκατομμύρια αρσενικών παιδιών σας.

1 σχόλιο:

  1. Γι΄αυτό καμαρώνουμε, γι΄αυτό δίνουμε όρκο τιμής ότι μέχρι την νίκη θα είμαστε στο πλευρό σας, θα είμαστε η ασπίδα μην και σας βρει το σύννεφο και η αντάρα του κακού καιρού.
    Μαζί θα κάνουμε την έφοδο μας στους ουρανούς.
    Καλή δύναμη

    ΑπάντησηΔιαγραφή